MATRADE merupakan agensi promosi perdagangan Malaysia di bawah Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) yang terlibat secara langsung di dalam menjadikan Malaysia sebagai negara pengeksport utama dunia dan berperanan untuk membantu syarikat Malaysia membangun dan mengembangkan pasaran eskport negara.
Individu-individu yang berkelayakan, berdaya saing, berwawasan, berfikiran dinamik dan yang mempunyai keyakinan yang tinggi serta boleh menyumbang ke arah kecemerlangan, di jemput untuk untuk mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan ini.
A. JAWATAN KONTRAK
1. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F412. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E273. Juruteknik Komputer Gred FT174. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N175. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred F29
DOWNLOAD IKLAN
CARA MEMOHON1. Permohonan hendaklah dibuat melalui laman web www.jobsmalaysia.gov.my2. Pemohon hendaklah mengisi segala butiran dengan lengkap dan berserta gambar terbaru di dalam laman web. Sebarang permohonan yang tidak lengkap tidak akan dilayan dan dianggap tidak berjaya.
TARIKH TUTUP1. Tarikh tutup permohonan : 19 Julai 2010 Advertisement