Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Kerja Kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong 2011, Peluang Kerjaya di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Jobs Vacancy at Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Career at Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM)Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), sebuah agensi penyelidikan utama dalam bidang perhutanan negara ini di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q27
2. PEMBANTU TADBIR ( P/O ) GRED N17

UNTUK MELIHAT IKLAN PENUH SERTA SYARAT KELAYAKAN SETIAP JAWATAN, KLIK PADA NAMA JAWATAN DIATAS

SEMUA JAWATAN BERTARAF KONTRAK

KLIK SINI UNTUK MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:

Semua permohonan hendaklah dibuat melalui Borang BPSM/1/1 pindaan 2 yang boleh dimuat turun daripada laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM). Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar kepada:

Bahagian Sumber Manusia,
Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM),
52109 Kepong, Selangor Darul Ehsan


dan disertakan bersama-sama salinan Sijil Pelajaran Malaysia, Kad Pengenalan dan lain-lain sijil yang telah disahkan.

Tarikh tutup permohonan pada 14 Februari 2011

CATATAN AM:

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohonan-pemohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Advertisement